Referenties

F. van Exter, huisarts, Den Haag

Ik dacht dat yoga alleen iets was voor lenige mensen. Dat zou dus niet aan mij besteed zijn. Vanwege klachten aan nek en schouder heb ik ‘t op het advies van mijn fysiotherapeut toch eens geprobeerd. Sindsdien ben ik een trouw bezoeker van Jan zijn yogalessen. Hij houdt rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen. Na de yogales zijn mijn lijf en geest lekker ontspannen.

Anneke Dukker, kunstenaar, Delft

Ik heb een half jaar les gehad van Jan. Hij is een heel prettig en open-minded persoon. In de yogales let hij heel goed op of je de houding goed uitvoert, waar nodig corrigeert hij. Een asana (= houding) kun je ook zo uitvoeren dat je net de essentie ervan mist. Soms brak hij een asana af en ging iets doen dat op dat moment zinniger was. Daardoor is er bij mij een omslagpunt ingezet, waardoor mijn houding aanzienlijk is verbeterd. Ik heb veel aan zijn lessen gehad. Hij is in staat goed te luisteren en mee te denken over jouw specifieke probleem.

Emir Karamehmedovic, Contract Management Director at Accenture, Rotterdam

Jan is een toegewijd Yogaleraar met een diepe expertise die hij graag deelt met zijn leerlingen. De wijze waarop Jan onze lichamen keer op keer in allerlei standen weet te brengen is zeer inspirerend, zijn oefeningen zijn uitdagend en laten me behoorlijk zweten. Resultaten zijn: meer lenigheid, minder last van mijn hernia, een gedaalde bloeddruk, betere concentratie en een heerlijke nachtrust na de les. Ik heb in het afgelopen half jaar veel van Jan geleerd. Ik heb inmiddels de Yoga aan vele mensen in mijn omgeving aanbevolen en ben zelf vastbesloten om mijn “Yoga-avontuur” voort te zetten.

Lenie Huisken, Documentalist European Commission, Brussel

Jan is a highly professional Iyengar yoga teacher. He has in-depth knowledge of how different parts of the body are connected. It is amazing to experience how deeply the postures in his class affect the body. It is very beneficial to your health and well-being. I like the variety of postures in Jan’s classes and his clear instructions.

Petra Kluiters, eventmanager, buro Raad & Daad, Zoetermeer

“Jan is een toegewijde en eerlijke docent en geeft niet alleen een uur yoga, maar IS yoga! Deze levensstijl draagt hij uit aan mij en de andere leerlingen en het geloof in yoga om meer in balans te zijn lichamelijk en geestelijk, leniger te worden en jezelf tot rust kunnen brengen is waar ik vanaf nu altijd in geloof en aan zal blijven werken.”

go_0274